tiistai 30. huhtikuuta 2013

300413

Tässä on nyt käsillä kuukauden countdown.
30.5.2013 istun tähän aikaan todennäköisesti hotelliaamiaisella Mikkelissä. Myöhemmin Mikaelin lavalla vastaanottamassa sitä sinistä kansiota. Valmistujaistilaisuuden jälkeen muutaman läheisen kanssa johonkin ravintolaan syömään. Työvuoroista riippuen ehkä jo illalla takaisin Joensuussa.

Tai näin molen ainaki suunnitellu. Oppariseminaari meni odottamattoman hienosti. Ilman kakeltelua ja hermostunutta naurua tai sitten ajatuksen katkeamista.

Sunnuntaina palautin opparin viimeiseen arviointiin ja laitoin tutkintotodistushakemuksen menemään. Ilmoitin myös osallistuvani valmistujaisjuhlaan ja varasin paikkoja yleisöstä mm. äitile ja Mikkoselle, vaikka en ole vielä edes saanut työvuoroja tuonne asti. Noo, olen ainakin anonut kyseistä päivää vapaaksi. Eiköhän se lutviudu. Olen ollut viime aikoina niin luottavaisin mielin asioiden tavoista järjestyä - heti siitä asti kun oppari tuli valmiiksi.

Eilen keräsin hieman vaimopisteitä. Yhtäkkiä tuli olo, että haluttaa leipoa. Hetken mielijohteesta kipaisin kaupasta lisää munia ja noin tunnin päästä uunista tuli elämäni ensimmäinen tiikerikakku. Taloutemme toinen osapuoli maistoi ensimmäistä palasta mumisten tyytyväisenä, eli syötävää se oli.

Nyt pitäisi kipitellä kahdeksaksi tunniksi työpaikalle. Katsoo nyt sitten illalla että millekkä alkaisi. Tuskin kovin suurta juhlimista on luvassa, mutta vannotin jo tuota miespuoliskoa, että jotain arjesta poikkeavaa on tehtävä. Juhlaa ei synny, ellei sitä itse tee, ja niin pois päin.

Makoisaa vappua ja simahommia ja munkkiloisia kaikille!

2 kommenttia:

  1. Iso halirutistus! Olet kyllä huippu kun sait sen opparin tehtyä, oon niin ilonen siun puolesta :) Ja me tehtiin eilen äitin kanssa tiikerikakkua, en edes muista millon oisin syöny sitä viimeks. Oli muuten hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Ja tsemppiä sulle! Mie olen ihan varma, että sie saat sen vielä tehtyä, mutta nyt on ihan hyvä sauma pitää vielä taukoa :)

      Ja toden totta! Itekki olen syöny tiikerikakkua joskus ikuisuus sitten viimeksi. Muistin vain, että sisko teki sitä joskus ku oltiin "pieniä". Ja olihan se hyvää, ei oo kakkua enää ku vedettiin eilen viimiset palat nassuun :D

      Poista