maanantai 30. syyskuuta 2013

aamuhitailun suunnanmuutos

Piti ottaa vapis tosi iisisti. Nukuin pitkään ja join kahvia niin hissukseen, että ehti kylmettyä kuppiin. Olin juuri alkamassa joogaamaan, kun iski aggret päälle. Musiikiksi vähän Florence + Machinea ja pian alko pyykit pyörimään, neuleet meni pihalle tuulettumaan ja imuri tuli ulos siivouskomerosta. Kuitenkin esimerkiksi Heavy in your armsin tahtiin on ihan pakko pysähtyä välissä vaan heilumaan urheiluliiveissä ja shortseissa keskelle eteisen lattiaa. Kivempi kai se on joogatakkin vasta sitten kun villakoirat eivät kurki joka paikasta.






Tää onki tämän viikon ainoa vapaapäivä. Ti-Su töitätöitätöitä. Onneks sunnuntaina isosisko tulee kylästelemään ja maanantaina on vapis. Ajattelen punaviiniä ja lautapelejä. Kaupungilla kiertelyä, hyvää kahvia ja kokkailua.

ps. mulla on ihan kamala ikävä pohjoiseen. Ihan tappotappoikävä. Varmaan purskahdan itkuun jos seuraavissa listoissa ei näy vajaa viikon vapaata, mitä pyysin kotona käyntiä varten. Olenhan viimeks käyny kotona Muoniossa sillo maaliskuun ekalla viikolla, ennenku alotin työt tuolla kaupassa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä aggresiivoamiselta. Tykkään lautapeleistä ja siskon vierailusta! Ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että pääsisit pohjoisessa käymään. Täytyyhän sitä nyt päästä kotona käymään kun on kerta ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii Hanselmi! Meitsi sai sen vapaan :) lähen 15. tai 16. pvä pohjoseen! Ja aggresiivoilu on parasta siivoilua!

      Poista