torstai 20. lokakuuta 2011

Kössiä ja kotiin.

Olin tiistaina pelaamassa squashia luokkakaverini Hannan kanssa. En ole koskaan aiemmin tullu kössiä pelanneeksi, siispä tehin itelleni pikakurssin säännöistä nettiteitse n. tunti ennen vuoroamme Sport Forumilla. Aluksi ei meinannut mennä tajuntaan, että se maila on kapeampi ku sulkapallossa, koordinaatio pelas nimittäin niin, että pallo osui joko mailan reunaan tai sujahti ihan vierestä! Tietenki yritin myös tahtomattani tehokkaasti pudottaa mainoskylttiä seinältä ja kattolamppuja, onneksi tehottomin tuloksin. Mutta tulos, tuli lämmin ja hiki ja oli hauskaa urheilla jonku kaverin kanssa. Seuraavana päivänä vasen käsi rupesi tärisemään ku ripsarin levittäminen kahteen silmään oli ylivoimainen ponnistus :D phuh, kunto on todellaki rapautunu ihan pohjamutiin. Mutta onneksi pääsen ens vklpna Muoniossa pelaamaan taas ja sitten Mikkeliin palattuani vois katella millon lähettäs taas Hannan kans mätkimään palloa.



Syysloma alkaa ja mie lähen tuossa reilu tunteroisen päästä juna-asemalle. Ensiksi suuntana Joensuu, jonka asemalla toivottavasti poikkis on vastassa. Huomenna pakataan auto ja otetaan ensin suunnaksi Kajaani. Siellä tapahtuu Syyspirskeet aka Syyspillun pieksäjäiset (voi kyllä.) elikä vanha emäntäkoulukaiffari järkkää pippalot siellä ja pääsen näkemään vanhoja KKTO-kavereita (Kansainvälispainotteinen kotitalousopetus, Oulun Palvelualan Opisto). Illala ei kuitenkaan sovi kovasti rillutella Kajaanin hurjassa yöelämässä, sillä seukkina aamuna otetaan taas ooppeli alle ja lähetään körötteleen kohti Muoniota. Välietapiksi päätettiin Haaparannan Ikea ja päästään vielä nauttimaan niistä lihapullista ennenku vaihtavat omiin resepteihinsä vai mistäs sitä tuossa vähän aiemmin uutisoitiin.


Siitä on jo kaks kuukautta ku viimeks pääsin kotona käymään. Ei se muuten tuntuis niin pitkältä ajalta, mutta ku sen häätyy olla toisessa päässä Suomea ni ku ei ees ole sitä saumaa käyä ni tuntuu sitte nämä kotona visitoinnit oikein entistäkin ihanammilta ja aina on ikävä sinne. Mutta nyt pääsen nauttimaan kotioloista kokonaisen viikon ajaksi ilman sen kummempia suunnitelmia. Saas nähä mitä Mikon kans äksöniksi keksitään!


Hyvät syyslomat teilleki, ellei ne oo jo ollu. Hyppikää kumisaappailla lätäköissä ja heitelkää lehtiä päällenne. Voisko VR rekrytä väkeä haravoimaan lehtiä pois muute niiltä raiteilta jos ne häiritsee junien kulkemista?

2 kommenttia:

  1. ANTEEKSI, kun hoputan, mutta uutta postausta kehiin! Sun juttuja on niin mukava lukea :3

    VastaaPoista