maanantai 14. marraskuuta 2011

long time no ocean

Päivitysvaatimuksia kerkes tulla jo äitiltä ja oletettavasti entiseltä kämppikseltäni. Pete on nääs ainoa, joka mulle anonyymisti kommentoi. Elikähei, oli pakko palajata Kylmien väreitten juurille. Ei luoja, miten huonosti voi postaus alkaa... itepähän pyysittä.

Muttajoo, koska olen tämmönen laiskiainen enkä jaksa kirjotella enää ees postaus/vko ni en voi sitte keskittyä mihinkään tiettyyn teemaan vaan tästä tulee todnäk sellanen romaanimittanen kertomus viime aikojen tapahtumista. Enigeis, asihaan!

Oli syysloma edellisen postauksen jälkeen. Ajelima Mikon kans siis välietappien kautta Muonioon. Koko viikon me lähinnä mähösimmä ja latasimma akkuja. Mutta se teki hyvää. Sitte lähtöä eeltävänä päivänä otima ja ajoima Pallakselle. Tuntia myöhemmin olima jonku nyppylän päälä vähän kylmissään ja hengästyneinä. Hitto ko en tajunu pölliä Mikon koneelta kuvia siitä reissusta että voisin kehua kuin korkealle kiipesimmä.

Viikot ei paljoa merkkaa mulle nykyhään. Mie käyn koulussa päivälä, lauleskelen porukalla kerran viikkoon kämpiläni, käyn ehkä pelaamassa kössiä Hannan kanssa ja no, muuten vaan istuksin sohvan pohjalla ja kudon ja katon sarjoja. Ja olen ihan onnellinen siinäkin. Viikonloppusin sitte tapahtuu enemmän ku poikkis tulee ja tulee ehkä käytyäki jossaki (vähintään chinamanissa noutamassa ruokaa. En kehtaa ees kertoa kuin monta kertaa kävin sielä viikon sisään. No kerronpa, ootappas. Toissa pe, su ja viime ke ja pe.) Hyvä vielä ko työntekijät tunnistaa jo, perjantaina ku menin Mikon ja Mimsin kans sinne ni myyjä oli heti tarjoamassa, että otetaanhan ruuat mukaan. Mut ei, me jäimäki sinne syömään! Haa-ha!

Mie haluaisin uuen kameran. Ehkä alkaisin taas näpsimään kuviaki enempi. Hei muuten, uudesta puheenollen. Kävin hommaamassa itelleni uuen lelun: iPhone 4:n.

Hauskaksi meni. Soitin Tolulle, että "huomena haetaan mulle iPhone4" ja mentiin sitte. Mie en saanu omaani heti, joten käytiin sitte toisen operaattorin liikkeessä ja Tolu otti samanlaisen itelleen mukaan :D sain seukkina päivänä omani, kerroin Mikolle ja äipälle. Noo, äiti soitti melko pian ja uteli puhelimesta ja hetken kuluttua oli seki tilannu omansa. Sitte vielä Mikko hommas viikonloppuna 4S-version. Suddenly kaikki ihmiset, keitten kans eniten olen kännykkäteitse yhteyessä, omistaaki iPhonen. Hauskaa.

Viime vklp oli ihana. Hyvän ruuan ja pelien täytteinen. Perjantaina näin ihanaa Mimsseniä vauvamasuineen. Käytiin sen ja Mikon kanssa, ylläripylläri, Chinamanissa vielä. Vietiin Mimssen kotiinsa ja ilta kului Mikon, tämän siskon ja sen poikkiksen kanssa otavassa pelaten Isännät vs. Emännät -peliä, Craniumia ja Avistaa !! Hei siis kuka muistaa vielä Avista-pelin? http://fi.wikipedia.org/wiki/Avista
Meilä oli lapsuuessa naapurissa serkuila nuo kortit ja aina ku käytiin niilä ni pelattiin Avistaa. Oli kyllä tosi hauskaa pelata sitä näin monien vuosien jälkeen ku oli unohtanu koko pelin.

Lauantaina pidettiin ihan yhteisestä sopimuksesta mähöilypäivä. Nukuttiin pitkään, Mikko keitti kahvin ja teki voileivät ja syötiin aamupala sängyssä (sillä erityisluvalla, että päätin vaihtaa petivaatteet sinä päivänä. Muuten ei leivillä murustelu minun sängyllä onnistuis!) pelaten samalla sims3:sta :D Käytiin tsekkaamassa uus kauppakeskus Stella, eksyiltiin väentungoksessa ja lopulta tultiin kämpille makkarakeiton tekoon. Katottiin Memento, mikä oli minusta toisaalta mielenkiintonen ja jännä, mutta mie en kestä sitä jos leffa loppuu jollain muulla tavalla ku "onnellisesti". Jäi vähän ahistava fiilis.

Isänpäivänä käytiin kirpparilla ja Mikon kotona maistelemassa kakkua ja Karjalanpaistia. Lisäks pähkäiltiin sikavaikean arvan kanssa, minkä Mikko osti isälleen lahjaksi. Se oli kohta turhan monimutkainen. Illemmasta tehtiin hampurilaisia ja kutsuttiin perjantain pelitoverimme syömään. Ruisleipä paahdettiin, väliin juuri paistettuja, ite tehtyjä jauhelihapihvejä ja sitte höystöjä. Oli kyllä maukkaita.

Viikonlopun runsaan ruanlaiton ansiosta mulla on nytte jääkaappi taas ääriään myöten täynnä, eli periaatteessa ei tarvis ko käyä maitoa viikola kaupasta. Mutta itteni tuntien mie kuitenki menen ja ostan kaikkea ylimäärästä vaikkei tarvis. Sitäpaitsi mie tykkäsin Stellan uudesta S-marketista, joten sinne ihan haluttaaki lähteä asioimaan. Voi vänkäkorva, mitäköhän tästäki tulee?

Hejjaa, turhanpäiväinen sepustus viime ajan menoista olla tässä. Das ist alles. Ensi viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Jules, tulee ikävä sua, kun lukee kuulumisia! <3 Voi teitä kyyhkyläisiä, kun kuulostaa niin ihanalta ja idylliseltä teijän viikonloput yhdessä. Ja tuo lanka, mulla valuu kuola ja syyhyää sormet! :P

    Puspus!
    -Mama

    VastaaPoista
  2. Voi Mama <3 No me ollaan nyt just tämmösiä kyhnääjiä ku nähhään vain viikonloppusin ni tämähän on sitä riiustelua sanan varsinaisessa merkityksessä! Ja langat on huippuja. Tykkään ihan sikana tuon ruottalaisen merkin langoista, olen aiemminki ostanu. Mikon piposta tuli huippu, omani on viimeistelyä vaille valmis, mutten ole vielä ihan varma puranko sen sittenki ja teen jotain muuta :)

    HALIRUTTAUSPUSPUS.
    -Julesi

    VastaaPoista