maanantai 21. marraskuuta 2011

maanantaisen postauksen aika.

Viikonloppuna ei tapahtunut ihmeellisiä. Lähinnä erakoiduttiin kämpilleni poikkiksen kanssa. Unettomuus on jatkunu ikävänä, onneks viime yönä sain nukuttua ja näin unta mansikkakermavaahdon syömisestä.

Tänään olen velvollisuuksistani toteuttanut pöytävarauksen soittamisen la-illaksi Fernandoon ja ruotsin kotitehtävän kirjoittamisen. Lisäksi luin kertaistumalta uusimman Imagen kannesta kanteen ja tuijotin kiitettävän määrän Greyn toisen tuotantokauden jaksoja sekä virkkasin samalla itelleni uuden mössan.
Perjantaina tuli muuten valmiiksi poikkiksen uus kaulahuivi, tosin mallailin sitä itelleniki ku se mätsäs ihan kiitettävästi pipan kanssa
joo, istuin ruokapöydällä.
Ens vklpna tulee kolme mainiota M-neitosta tyköni. Meile ku joskus lukioaikana syntyi kuin huomaamatta sellainen, mitä nimitämme Gallup-Ringiksi. Täytimme kultaisina irc-galleria -aikoina sinne päiväkirjaan niitä mm. Demi.fi-sivustolta löytyviä kyselyhärpäkkeitä ja kävimme toki tunnollisesti lukemassa toistemme härpäkkeet, kopiomme itsellemme ja täytimme samat. Tämä meitä yhdistävä asia teki meistä porukan, joka pari kertaa vuodessa koittaa sopia kalentereihin tapaamisen jonkun kotiin viikonlopun ajaksi. Tällöin teemme ruokaa (usein tortilloja), ihastelemme hotelliaamiaisen veroista aamiaispöytää, jollaisen kyseisen miitin emännöitsijä aina loihtii, juoruilemme, katsomme ehkä jonkin ihanan hemppiselokuvan ja höpötämme tyttöjen juttuja. Tällä kertaa minun tehtävänäni on majoittaa neidit ja loihtia upea aamiaispöytä. Tyttöjä varten varasin myös Fernandosta pöydän, sillä pohdittiin että ois kiva käydä hienosti ulkona syömässä.

En mie aio muuta lätissä. On maanantai ja tallentava digiboksini on täyttynyt ihanista sarjoista. Siirryn siis tuohon toiselle puolelle kämppääni, sängylle ja viltin alle tuijottelemaan digiboksin tallenteita.
Hienoa viikkoa! Muistakaa heijastimet ja koittakaa varoa liukastumista ettei käy pahasti!

2 kommenttia: