tiistai 29. marraskuuta 2011

tunnelmassa kellumista

Takana ihana viikonloppu kolmen upean, ihanan, erilaisen naisen kanssa. Meillä on erilaiset elämäntilanteet, erilaiset luonteet, erilaiset tyylit. Ja me kaikki vietimme viikonloppua pienessä yksiössäni tullen toimeen mainiosti.

Sain ystävien näkemisestä energiaa tarttua kouluhommiin ja sunnuntaina heän lähettyä otin ja kirjotin neljä koulutehtävää, palautin ne ja lähetin vielä pari sähköpostia opettajille. Mie koetan vähentää arjen aikani tuhlaamista lämpöisen viltin alla Greytä katellen ja virkaten. Oispa ihana kerranki mennä lomalle Muonioon ilman, että mukana on monisteittain tehtävänantoja, jotka kuitenki venyvät laukun pohjalla mieltä ahdistamassa. Kunnianhimoinen ajatus, I know. Mutta ei mahdoton. Varsinkin jos jatkan tällä tahdilla, minkä aloitin sunnuntaina :)

Tänään oli koulua vain ruotsin kokeen verran. Tehtiin vielä sen jälkeen Hannan kanssa tuotteistamisen kehittämistehtävää. Tulin kotiin, tiskasin viikonloppuna kertyneen tiskivuoren (suurinpiirtein kaikki astiat, mitä omistan), söin ja nukahdin parin tunnin päikkärit. Heräsin ihan unipöhnäsenä ja vuorokaudenajasta sekaisin. Onneks tässä on vielä vuorokautta aikaa ja voisin jopa alkaa tekemään reilu puoli vuotta myöhässä olevaa enkun portfoliota (itkiskö vai nauraisko?). Onneks opettaja oli jalo ja lupasi että pääsen kurssin läpi kunhan palautan loput tehtävät.

Sain ihanalta Mimsiltä tuliaisina mm. ihan minun näkösiä ikean kynttilöitä. En ole aiemmin ollut kynttilänvalossa istuskelija, mutta viikonloppuna ja sen jälkeen on kyllä tullut hempeämmässä valaistuksessa viihdyttyä. Perään vielä hämyisen kämppäni tunnelmointia.

Greyn anatomiaa ja kolmen suklaan jäätelöä.. huh mikä forever alone -asetelma.

käytiin Fernandossa likkojen kans. Fernandon miekka, omnom!

su-iltana vihannesten dippailua. Kukkakaalista tuli uusi suosikki :p

Maislin tuoma gerbera ja ikeakynttilää.


talouskouluajoilta roskikselta pelastettuja tuikkukippoja.
Ei se kynttilän hämyssä istuminen ole yhtään yliarvostettua, vaikka olenki niin luullu. Nyt koitan ahkeroia. Kuullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti