sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Muuttamassa ollaan ja silleen. Berliinissäki tuli käytyä. Mutta mitäs noista kun MIE SAIN SIMSSISSÄ YKSISARVISEN LEMMIKIKSI! ^____^

Ei muuta.

5 kommenttia:

  1. Haha :-D Mutta ekkö muka ees muuton jälkeen ja muilta kiireiltä keretessä aio tehä reissuraportin tapasta? Että missä kävitte sielä ja mikä oli hienua ja kuvia, jne? En mää tiiä kiinnostaako muita, mua ainaki ku jäi aikoinaan Berliinin reissu vähä pintaraapasuksi :)

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aion tehä! Ja pistää febeen kuvia! Mutta häätyy ootella tosiaan että saahaan muutettua ni pääsen käsiksi Mikonki ottamiin kuviin.

      Poista
  2. Kui siistiä! Miä oon harkinnu, että rupeisin pelaamaan koneella Simsiä... Mutta matkakuvia ja -raporttia odotellaan täälläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rupea pelaamaan, Hanna! Ultimatehyvää viihdettä! Tietenkin vaarallisen koukuttavaa, varsinkin jos pitäisi esim. kirjoittaa opparia (jonka muuten siirsin maaliskuulle, btw.) :D

      Mutta matkaraportin tekstit muhivat jo päässä! Kunhan vielä pari päivää laitetaan kotia kuntoon, niin enköhän mie tässä joku päivä ota kaikki kuvat koneelle ja rupea tekemään :)

      Poista