perjantai 15. huhtikuuta 2011

älä ihan vielä mene lehdenjakaja!

voi hilloleipä miten meikän aamu lähti käyntiin.
Jotenki havahuin muuhun maailmaan ku postimies rapisteli oven takana ja mie istuin eteisen lattialla alusvaatteisillani, kahvimotti toisessa kädessä, lukemassa viikon aikana tulleita mainoslehtisiä (no en ole vieläkään saanu aikaseks ei mainoksia -lappua tuohon oveen). Postimies pudotti syliini sitten uuden Luoteis-Lapin ja sillä hetkellä perjantainen aamuni tuntui täydelliseltä. Tuollaisia pieniä onnen idyllisiä hetkiä voi elää kun on suuressa ruokapöydänpuutostilassa. Noh, ei enää pitkään ni saan jonkun pienen ruokailutason tänne 25neliön kokoiseen itsemurhaluukkuuni pesääni. Pääsiäislomalta palailen äipän kanssa autolla ja napataan kenties välillä Haparandan Ikeasta ruokaryhmä. En tahtoisi kyllä Ikealaista, vaan mieluummin jonkun mummon vintiltä pelastetun yksilön, mutta ku palataan pyhäpäivänä ni ei oo paljon mahdollisuuksia ku kaikki Suomen puolella on kiinni.

No, meikäflicka ei ole kai paljastanu miltä täällä Juulilaaksossa näyttää. Tällä hetkellä ois tietenki tosi ihana ottaa kuvia ku aurinko siivilöityy ihanasti tuolta ulkoa, mutta muutoin tämä kämppä on yhä eilisen etsintätuokioni jälkeen sitä tasmaniantuholaisvyöhykettä, jotennnn saatte tyytyä räpsyihin, mitä otin joulun alla porukoita varten.
the main area. Kamala salamavaloähky. Ja psst. tehin tuon paperinaru-lampun ollessani Oulussa talouskoulussa. Alunperin sinne tungettiin jouluvalot, mutta sisko keksi, että siitä saisi nätin kattolampun.

eteinen. Vasemmalla ovi vessaan, oikealla vaatehuoneeseen.

pieni kusinurkkaukseni ja ääpättömän pieni istuma-amme siellä vasemmalla!

lempialue <3

tällä kuvalla havainnollistin porukoille, että olen tiskannut. Jäkiksen ovessa ikean magneettikehyksissä kuvia rakkaista.

taas kuvan laatu kohillaan, mutta tää ikkunaseinustalta keittiöön päin, jos ette huomanneet. Ja tuohon palapeilin eteen tulee sitten se ruokapöytä. Rahi ja laatikosto väistyköön!



Juulilaaksossa kaikki on suurta. Kahvikupit, legot, pelikortit ja silmäpussit ainakin. Kuva: Suvimarianne.
Tämä ei ole Juulilaaksosta, mutta täten todistan toimivani myös erinomaisena laskutasona. Kuva: M. Julkunen
Tajusin just katellessani noita kuvia, etten ole vieläkään sisustanu tätä kämppää kunnolla. Seinille pitäisi porata reikiä, että saisi jotain kuvantynkää ja eteiseen olen suunnitellut hieman erilaista vieraskirjaa. Ja tietenkin ulko-oveen voisi tehdä jonkinlaisen Tervetuloa-kyltin ja ei mainoksia-asian. Niin ja eteistä pitäisi muutenkin jotenkin sisustaa. En oikein tiedä mitä tekisin, mutta kun väliovea ei tosiaan ole niin kaikki äänet kantautuvat rappukäytävään. Ei muuten, muttakun pelkään häiritseväni naapureita piano+laulu -tuokioillani. Ne kun ovat päivittäisiä ja biisit junnaavat mielialan ja kauden mukaan samassa maastossa. Soittolistalleni kun ei saa millään sekoitusta päälle.

Näin meni taas haaveiluksi tämäkin aamu. Josko sitä menisi suihkuun ja rupeais jollekki!

2 kommenttia:

  1. Ai se lamppu on siun tekemä! On muuten hieno. Miks ihmeessä siä luit niitä mainoksia siellä lattialla etkä esim. sängyssä? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nohei, koska olen tämmöinen ajatuksiini vaipuva urpo. Pukeminen keskessä, kahvinjuonti keskessä ja sitte alotin alunperin lajitteleen postia että onko laskuja välissä ja vien sitte paperinkeräykseen, mutta unehuinki lukemaan niitä :D

    VastaaPoista