sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

it's for the bride!

Eilen oli aivan upean kaunis päivä ja ehdottomasti paras päätös ensimmäiselle työviikolleni ja paras tapa kuluttaa kesätöiden ensimmäinen official vapaapäivä. Nimittäin, ihana ystäväni Mira meni naimisiin armaan Ilkkansa kanssa (Miran hääblogi - muuten yksi Suomen suosituimmista - tässä sekä sinne tekemäni guest postaukseni, ensimmäinen kahdesta, tässä) ja minulla oli suuri kunnia laulaa häissä hurmaavan Mailiksen kanssa sekä Mikkelin tuomiokirkossa vihkimistilaisuudessa että hääjuhlassa ravintola Kivijalassa. Eilisestä päivästä enemmän sitten myöhemmin kun kirjoitan toisen guest postaukseni Miran blogia varten. Voin sitten taas heittää linkkiä tännekin.

Sen verran kuitenkin kerron, että kävi hassu juttu. Nimittäin kun oli morsiuskimpun heiton aika, menin tietenkin kuuliaisesti muiden neitosten joukkoon. Valitsin paikkani takarivistä ihan reunasta ajatellen: "tähän kohtaan se ei ainakaan osu" ja kuinkas sitten kävikään: kimppu lensi komeassa kaaressa edessäni poukkoilevien neitosten yli ja suoraan minua päin. Ei auttanut kuin kohottaa kätensä ja siihen se iskeytyi! Nauratti hieman. Mutta ihana kimppu olikin ja sopi yllättävästi asuuni kuin siihen suunniteltu! Ei mitään paineita tästä, mutta pitää kait vissiin ruveta sen kollinretaleen metsästykseen, jos seuraavaksi on minun vuoro. Tai sitten kilpasisaret joutuvat odottelemaan piiiiiiitkäään. Ja koska nyt on helluntai ja olen heilatta - todettakoon että jonoa sitten piisaa juhannuksena. Niijoo, olen töissä sillon, elikä grillillä taitaa olla ainakin rysä.

Yöllä kämpille kotiuduttani totesin, etten omista minkäänlaista maljakkoa, siispä kimppu sai kunniapaikakseen parhaimman astian, minkä soveltuvaksi kaapista löysin: tyhjän punajuuripurkin!
näemmä hieman kellertävä kuva, kyllä ihan valkoisia ovat nuo ruusut!
Tänään istuin päiväkahvilla pitkän pitkästä aikaa armaassa KB:ssä Mailiksen ja Tolun kanssa, Mailis lähti takaisin kohti Lahtea, Tolunkin saatoin asemalle. Kerkesinpä vielä törmätä toiseen bestmaneista ja hakata pari tuntia korttia alakertani hiostavissa sisätiloissa. Kauppaan lähteissäni ukkonen jyrisi, mutta lämpöä ja aurinkoa riitti, varttia myöhemmin astuessani Salen ovista ulos tippui taivahalta vettä ku saavista kaataen. En jaksanut kauaa värjötellä katoksen alla vaan lopulta sipsuttelin leveä hymy naamalla kämpille vettä valuen. Voi että mie vain niin rakastan ukkosta ja kaatosadetta!

Ihana irtiotto töistä oli tämä viikonloppu! Nyt pitäisi virittää aivot takaisin arkitaajuudelle, pyykätä, tehdä koulutehtäviä ja nousta huomenna virkeänä töihin! Oh joy...
Ensi viikolla kummityttöni tulee käymään äitinsä ja siskonsa kanssa. Suunnitelmissa olisi näyttää kummitädin työpaikka: Visulahden Dinogrilli ja. Niin, sitä pitikin kysymäni: mitä Mikkelissä voi tehdä 6-8 -vuotiaiden Duracell-pupujen kanssa?

Hellikää hellujanne, maan mainiota helluntaita!

4 kommenttia:

  1. no tietenkin mennä uimaaan ja shoppailla ja syyä jätskii ja visulahtihan on hyvä paikka myööösss...kalastamaanki voi mennä!

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti kimppu! Pitääkin heti mennä kurkkaamaan Miran blogi kun en oo keskiviikon jälkeen käyny. Miäkin ihastelin sitä sadetta ja ukkosta, mutta olin töissä niin en päässyt ulos :(

    VastaaPoista
  3. Hei se uiminen oli kyllä hyvä idis! Toivottavasti on sen verta hyvä sää loppuviikosta, että kehtaa ulkoilla!

    VastaaPoista
  4. Ohoo, menes Hanna ihmeessä :> Mira lupas vielä palata bloggaamaan kuvien kanssa, nyt kun hän voi jo ihan paljastaa miltä kaikki todellisuudessa näytti :D

    VastaaPoista