perjantai 30. syyskuuta 2011

Hienona aamuna.

Pistin eilen iltakympiltä nukkumaan ja heräsin tänä aamuna yhdeksältä. Ei huonosti yhtään. Kaks edellistä yötä on ollu niin ihmeellisten unien öitä, etten voi muuta ko nauraa. Toissayönä pidin jatkot pikku yksiössäni varmaan Mikkelin kaikille baarimikoille. Ne hajotti paikkoja, kaveri löi nyrkin ovesta läpi ja joku pölli minun kylpyammeen ja jätti post it lapun vessan oveen, missä perusteli tekoaan. Viime yönä oli paljon taianomaisuutta ja pahan pakoa suuren yhteisön kanssa.

Eilen olin ahkerana koulun jälkeen ja saatiin Anan kans tehtyä kulttuurialan talous- ja rahoitusshaiban kurssin kehittämistehtävä valmiiksi. Lähdin kauppaan nälkäisenä pitkän kauppalistan kanssa. Autoin vanhaa huononäköistä miestä löytämään keittojuureksia ja siitä palkintona varmastikin löytyi jäätelöaltaasta GB:n kermajäätelöt 50% alennuksesta! Lakritsia lähti tietenkin mukaani litran paketti ja kahvin jälkeen se oli ensimmäinen asia, mitä pistin tänä aamuna suuhuni, omnom. Ja nyt tein sandwichin laittamalla kasan jäätelöä kahden Digestive-keksin väliin, mitä jäi yli erään juustokakun pohja-aineksista. Aika herkkua, suosittelen!

Omasta kamerasta on paristot tyhjänä ja niiden laturi on hukassa, joten kuvia ei tipu minkäänlaisia. En kyllä ees tiiä, mitä kuvia sieltä löytyy. Mutta voisin lainata vaikka Pöystin blogista yhtä kuvaa minusta ja Tolusta viime vklpna kun käytiin Café Labralla nuorempien KT-opiskelijakollegoiden läksiäisissä. Kaksi lähti vaihtoon, yksi Idolsiin harjoitteluun jonnekki sinne kehä kolmosen sisäpuolele.

viinihömelöt. Kuva: Jenni Pöytälaakso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti