torstai 15. syyskuuta 2011

uusia korvakilluttimia

Päivä alkoi yhtä tyhmästi kuin eilinenkin ja aika tyhmänä pysyi pitkälle puoleen päivään. Jossain vaiheessa asiat vain alkoivat valottumaan monilta osin: Sain tehtyä kouluhommia ja siitä kiitollisina käytiin juhlistamassa alkavaa viikonloppua Antin ja Emmin kanssa Dragon Shengin seisovan pöydän antimilla. Kävelin kotiin hymynkare huulillani nauttien vesisateesta.
Kotiovella vasta riemu repesikin, nimittäin avattuani oven näin ensimmäisenä sen kortin, jonka postinjakaja jättää kun kirje ei mahdu postiluukusta. Tiesin, että kyseessä on taatusti Crazy Factoryn paketti, jonka reilu viikko sitten tilasin. Laitoin avaimet takaisin laukun pohjalle ja käänsinkin kantani kohti postia innokkaana. No enpä ollu tarkastellu lappua tarkasti, kello oli nimittäin vasta kaksi (14.00) kun postin tiskiin löin lappusen. Virkailijamies naurahti (no ei kyllä, se lähestulkoon läksytti minua. Ois vain ollu kivempaa jos solis naurahtanu innokkuudelleni) ja ympyröi kellonajan (17.30), jonka jälkeen paketti on noudettavissa, ja kehotti lukemaan lappuset ensi kerralla tarkemmin.
Vain hieman lannistuneena käppäilin takas kämpille. Pelailin the sims 2:sta (kaikkine lisäosineen! ei kamasettejä tosin) ja tekstailin poikkiksen kanssa. Muuttuneitten viikonloppusuunnitelmien vuoksi päässään sittenki näkemään tänä viikonloppuna, ho. Iha jees!

Mutta asiaan meikän turhanpäiväsistä lätinöistä! Hain sen pikkulurjuspaketti-asian ja oijoijoijoi siellä oli korvikset jos sun toisetkin! Kuvat kertoo enempi ku minun uljas sanaleikkini, siispä:





<3
Jos joissaki kuvissa näkyy hämmentävää valkosta scheissea ni se on vaan rasvaa. Jotkut tikut oli paksumpia ku mitä olen aiemmin käyttäny ni piti vähän lyä liukastetta kehiin, että ne saatiin verenvuodatuksetta korvareiästä läpi (;

Edit: VOE RÄKÄKOKKARE! Kävin tsiikaan CF:n sivut, että josko lataisin noita kuvia myös Action Shoteiksi ja saisin näin crazy cash pointseja. Tuli heti tilauslistalle uudet kaunokaiset oottamaan sitä, että himoitten vähän useampiaki ko tuota yhtä paria tai joku muu on tilaamassa *vink vink*
Tahtootahtootahtoo! Homer-kuolaus-efekti täällä päässä!
ai minullako muka addiktio erikoisiin korvakoruihin?

3 kommenttia:

  1. Ihania korviksia! Miä en uskaltais tunkaa noita kun oon aina käyttäny vaan normeja.
    Ps. Miäkin tykkäsin sateesta!

    VastaaPoista
  2. Määki olin kattellu sieltä nuita isoja ja kiemuraisia, hienot on :)

    t. Pete

    VastaaPoista
  3. Hanna, ymmärrän täysin. Näissä on ollu taas paksummat tikut ni eilen vähän koski ku otin korut pois korvista. En kuitenkaan viiti jättää korviin ku jos reiät venyis ni kaikki minun ihanat "tavalliset" korut roikkuis typerän näkösinä sitte :D

    Ja ihana Peetu, bonjasit laittaa allekirjotuksen :D Mutta kyllä, ihanat. Ja Mikon sisko vissii tilaa koruja lähipäivinä ni saan nuo himoitsemanikin :)

    VastaaPoista