torstai 8. joulukuuta 2011

Feeling twenty-two, acting seventeen

Closest Thing To Crazya tuli kuunneltua eilen pitkästä aikaa ja tapailtua sitä pianolla. Katie Melua tunki vahvasti musiikkimakuun joskus 2009-2010 vaihteessa. Closest Thing To Crazy, Nine Million Bicycles, If You Were A Sailboat ja etenki Piece By Piece oli semmosia kylmien väreitten biisejä että aiaivoivoi. Olipa ihana kuunnella niitä ja Meluan hentoista ääntä pitkästä aikaa.

Voin sanoa, oli ihan parhaat synttärit mulla. Sain superkauniin, valkoisen orkidean Mikkoselta (olen ehkä vihjaillut kukkien halustani turhanki suorasukaisesti) ja muita ihania lahjoja. Tehtiin sikahyvä juustokakku tarjottavaksi, ehkä lisätietoa siitä myöhemmin kun on aikaa. Nyt pitäisi nimittäin pukea ja kiirehtiä kouluun. Olo on kylläki melko ikävä. Flunssa repii likaisin kynnenalusin mieltä matalaksi. Nenä tukossa ja pyörryttää jo toista päivää näin aamutuimaan. En kuitenkaan ole tällä hetkellä tietoinen esimerkiksi kuumemittarini olinpaikasta, joten pakko mennä kouluun. Ei omatunto antas lepäillä ilman jonkinlaista todistemateriaalia omien tuntemusten lisäksi. Tuli valvottuakin lähes kolmeen asti, joten eipä tuota untakaan siunaantunu tarpeeks. Mutta eiköhän tämä tästä. Sipulimaidon tekoon vain heti ko koulusta pääsen.

Miksi aina elokuvissa kipeälle tuodaan kanakeittoa? Mie en osaa tehä kanakeittoa! Tai siis en ole koskaan tehny. Nyt helppoja ja hyviä kanakeittoreseptejä otetaan vastaan!

6 kommenttia:

  1. Ilkka tekee miulle kanakeittoa kylminä ikävinä päivinä tietääkseni tällä Savon Sanomien reseptillä: http://www.savonsanomat.fi/vapaalla/ruoka-ja-juoma/keitot/amerikkalainen-kanakeitto/457821 :) Pienillä muutoksilla toki: herne-maissi-porkkana-seoksen sijaan tulee silkkaa pakastemaissia, ja oliskohan babyporkkanoita tai sitten ihan porkkanasiivuja ollut siinä myös joskus. Ja mausteita reippaasti, ainakin currya ja sen sellaisia, että tulee vähän makua ja kylmä ja flunssa katoavat vielä nopeammin :)

    VastaaPoista
  2. Se piti vielä sanomani, että hyvä kana on tärkeintä tuossa! Ei siis ihan mitä tahansa suikaleita kannata siihen hankkia. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mimssen! Pitänee tuota joku kerta kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Eipä mitään :) Voin myös pyytää Ilkkaa tekemään sitä joskus kun tuut käymään. <3

    Ps. Siulle on haaste tuolla odotusblogissa, jos haluat sellaiseen tarttua! :)

    VastaaPoista
  5. Minun tekemänä paras kanakeitto syntyy Jalostajan valmiista pussista. Lämmitys vaan, raejuustoa pinnalle ja ääntä kohti. Maistuu lapsillekki, aikuiset voi laittaa vaikka tujauksen chiliä sekaan. :D

    Tai sitten semmoinen paprikainen versio, mitä talouskoulussa oli; Kanaa, paprikasuikaleita, perunasipulisekoitusta, tuorejuustoa, kermaa, chiliä, kanaliemikuutio sekaan. Naminami!

    -Mama *pus*

    VastaaPoista
  6. Ahahah Mama, molemmat kuulostaa oikein ihanilta! Mutta etenki tuo jälkimmäinen. Pitää kyllä kokeilla vaikka viikonloppuna :)

    VastaaPoista