tiistai 21. helmikuuta 2012

Jälleen viikonloppukuulumisia

Perjantai.
Kahen viikon mittanen aika välimatkaleskenä päätty. Joensuun junasta tullut ojensi moniin kääreisiin pakatun ruusun. Nälkäsinä käytiin pitkästä aikaa Chinamanista sapuskaa, sillä aateltiin että ne on varmaan jo siellä miettiny mitä meile on tapahtunu ku ei olla pitkään aikaan käyty. Ja sielä oliki tullu menuun uudistuksia ja lisäyksiä, maistoin heti uutta The Boss -annosta. Hyvää oli, maistuu toistekin.

Meilä oli vähän lahjomista menneen puolvuotispäivän ja ystävänpäivän kunniaks. Annoin Mikkoselle Carcassonnen 1. lisäosan: Kirkot ja kievarit. Minua lahjottiin ultrapehmoisella, oranssilla viltillä:

tämän kuvan on tarkoitus ilmentää sitä, että viltti on ihanan lämmin ja pehmoinen. Silti kevyt ja hyvä lämmike ku meikälikka nepailee koneella :>
Sitte lisäks sain Mikkoselta superkauniit, koivupuiset KnitPron sukkapuikot. I-HA-NAT. Tuijotin pakettia vissiin vaan suu ammollaan että EIKÄ EIKÄ EIKÄ :D Voi mitä kaikkea ihanaa noilla voikaan kutoa ja miten ihanaa on ku puikot ei enää metallisen ikävästi kilise vaan ehkä enemmänkin suloisesti kalisevat.

Lauantai:
Aamupalaksi syötiin vohveleita suolasella täytteellä. Päälle iskeyty kinkkusuikaleita, tomaattia, paprikaa, aurajuustoa ja kermaviilikastiketta, mikä tehtiin.

Päivällä käytiin vielä pulkkamäessä Rantakylässä ja illalla mentiin Fernandoon syömään. Ruuat maistui, kuten aiemminkin ovat maistuneet. Kävästiin vielä illala Mikkosen kotona puusaunassa <3

Sunnuntai:
Lounastettiin anoppilassa, kahviteltiin Mikon mummolassa, nähtiin auton perässä (edit: siis peräkontissa, sori murre-ilmaisuni!) kaadettu ilves, nukahettiin tunnin päikkärit ja käytiin Otavassa pelaamassa Carcassonnea (ja voitettiin, JEJ!)

1 kommentti:

  1. Vau mahtavia lahjoja on Mikko ostanut! Noi puikot on niin hienon näköiset! Mukavan kuuloinen viikonloppu teillä :)

    VastaaPoista