torstai 2. helmikuuta 2012

Tule jo, pian nousee vedet.

Olen jo vissiin kolmannen kerran tällä viikolla piiloutunut peiton alle kahdeksan aikoihin. Toki nukkumaan laittanut vasta puoliltaöin, mutta siis käpertynyt jo petiin unta tekemään. Tänään onneksi löysin vielä tarmoa tehdä yhden koulutehtävän ja palautin juuri sen. Nyt voisin ehkä pelata hetken ja sitten kellon ollessa tarpeeksi paljon väsytän silmäni vaikka ristisanoilla ja eikun unta palloon.

Tänään ei huvittanut niin yhtään lähteä kouluun. Ketutus oli ihan hyvissä lukemissa ja pohdin että kämpillä voisi pyykätä ja tehdä kouluhommia. Tajusin sitten että tänään pitäisi pitää kaksi esitelmää ja to be honest: olisinko mie muka oikeasti pyykänny ja tehny kouluhommia? Noentaatusti.

Koulun jälkeen kipaisin siwaan tulleen elloksen paketin. Sieltä kuoriutui iiiiiiki-ihana Esprit de Corpin Duffeli-takki! Se oli juuri sellainen, mitä olen jo vuoden verran etsinyt! Hupullinen, ihanat napit, hyvät taskut ja pituus sellainen ääshin peittävä. Ehkä joku kerta jaan kuvia takista yllä, nyt saatte vain tyytyä elloksen sivuilta löytyvään kuvaan:
Kuva: Ellos
Kuvassa takki näyttää hieman siniharmaalta, mutta kyllä se ihan musta on. Meikä on niin mielissään tuosta! Ku sähköposti ja elloksen nettisivut vähän väittelivät vastaan että tuleeko tuo takki ollenkaan vai ei. Kun se siinä samantien myytiin loppuun kun olin tilaukseni naputellut. Lykky siis kävi! Kasvuvaraa siinä ei kylläkään ole, eli tuo toimikoon motivaattorina, että pidän itteni hoikkana tyttönä.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana takki! Miäkin haluan tuommoisen! Onko se lämmin? Näyttää lämpimältä. Miksi ne on loppu, buu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On lämmin! Ei ihan -30 kelien lämmin ehkä. Mutta esim tänään pidin kauppareissulla ni kyllä se lämpimänä piti ku laitoin hupparin alle. Varmaan parhaimmillaan siinä 15-20 asteen pakkasilla :)

      Siis nuo meni vissiin ihan hetkessä ku tilasin ja mielestäni kyllä laitoin koon 36, mutta sähköpostivahvistus sanoi jo sitten 34 (ja elloksen nettisivut ettei sitä tule ollenkaan ku kaikki menny :D). No, 34 tuli ja onneks mahtui päälle paksunkin paidan kanssa. Mutta meikän ei kyllä auta lihoa yhtään! :D

      Poista
    2. Mutta Hanna hei! Espritin sivuilla http://www.esprit.fi/?LKZ=DE oli talvivaatteita jopa 70% alessa! Niillähän on se periaate, ettei tuu toimituskuluja kun tilaa yli 24€ arvosta :) Sielläkin oli kivan näköisiä takkeja, kato ihmeessä!

      Poista
  2. Ooo täytyypä kattella. Vaikka piti kyllä opparia kirjottaa, mutta ehtiihän sitä illallakin...

    VastaaPoista