tiistai 24. tammikuuta 2012

iPuhelin ja väsy päivä

Löyty puhelimeen joku vintage cam -sovellus ja testasin sitä.

Kävin aamulla juttelemassa erikoistumisharjottelupaikasta. Aloitan maanantaina osa-aikaisesti (sen verran, mitä lukkari sallii tässä jaksossa) järkkäilemään valtakunnallista tapahtumaa, Ramppikuume-nuorisoteatteripäiviä. Huippu juttu, vaikka kerkesin jo huokaista helpotuksesta ku viime vuoden harjoittelupaikasta mulle luvattiinki pesti uusiks. Piti kuitenki tarttua uuteen ja astua ulos mukavuusalueeltaan. Tässä on meikän viimeset mahollisuudet ottaa tekemisestä kaikki hyöty irti ja mie tosihaan aion yrittää tehä niin.

Palatessa käväsin Tolustisen luona teellä, kipasin kaupasta ruokatarvikkeita ja kokkailin. Koetettiin vielä tehdä Hannan kanssa ammattietiikkaan liittyviä tehtäviä, mutta kummallakaan ei aivot toiminu, joten päätettiin lähteä luovuttamaan verta. (Siis päätös ei syntynyt siitä kun meidän aivot ei toiminu ku oltiin ihan etukäteen suunniteltu tuo käynti :D)

Veripalvelusta palattua iski julmettu uupu ja väsy. Siispä nuhjuinen Julesi testikuvissa.
verenluovutuksessa käskivät syä vanhat rautapaketit tyhjiks.

Yritin tilata ennakkoon levykauppa äxästä Harmajan uusinta levyä, mutta phiru vie ko tili yllätti ja varallisuutta oli euron liian vähän. Pitänee siis oottaa opintotukien tuloa, maksaa kaikki laskut ja tsekata voisko sitte tilata vai häätyykö rikkoa säästöporsas. Noo, pitää viikonloppuna elellä säästöbudjetilla eikä viikon aikana oikeasti tarvitsisi kaupasta käydä kuin maitoa. Aina vaan sattuu haluttaan kaikkea ihanaa, mutta onhan mulla kaapissa vaikka ties sun mitä. Leipääkään ei tarvis ostaa jos leipois vaikka sämpylöitä. Rupesi niitä himottaan ku äiti kertoi kuluttavansa sairaslomaansa kotosalla leipoen kaikkea mahollista - tänään ranskanleipää.

Jeps, nyt otan ultrarennosti ja vajoan viltin alle tsekkaileen digiboksin tallenteita.

2 kommenttia:

  1. Psst... Katoin edellisen Greyn ja voihan kyynel sentään, sai taas itkeä. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo. Mie en ole ees kattonu niitä aiempia :D Siis en ollenkaan näitä tammikuussa ilmestyneitä, pitäis skarpata!

      Poista