tiistai 17. tammikuuta 2012

viikonlopun palasia.

Hihoo.


Kuten infosin perjantaina, suunnitelmissani oli kokkailua. Päivällinen siirtyikin illalliseksi, kun Mikkonen tulikin myöhäisemmällä junalla. Mutta lopulta iltaseiskalta mie häärin keittiössä pääruuan kimpussa kun Tolustinen ja Mikkonen testailivat uusia sähkötupakoitaan. Ja kaikki onnistui. Pääruokana kanan rintafileitä ja kermaista kastikesörsseliäni, josta Tolu niin pitää, sekä ruotsista tuotua mustaa spagettia (jonka voi muistaa tästä.). Oheen tehin sitä luottosalaattiani, jossa mm. fetaa, kuivattuja karpaloita, basilikaa ja siemensekoitusta. Jälkkäriksi sitten oli niitä suklaa-juustokakkubrownie-paloja ja voin kertoa: tolkun pöljän helppo tehdä ja ylitsepääsemättömän makoisia herkkupaloja. En vain hoksannut ottaa paloista kuvaa enää tarjolla, otin vain juuri uunista tulleina nopeasti. 




browniet juuri uunista tulleina.
 Ohhoh, kyllähän ne maistui. Illala pyörähettiin vielä alakerrassa kavereita kattomassa olutlasien äärellä.


Viikonlopun aikana vielä käytiin Otavassa pelaamassa K:n ja J:n kanssa Carcassonea, ostettiin Mauri Kunnaksen Tassula-palapeli ja rakennettiin se. Lisäksi käytiin luistelemassa Lähemäen kentällä ja ratkottiin ristisanoja ennen nukkumaanmenoa.




Maanantaina saatiin lopultaki kaivettua meikän ikivanha pyörä lumikinoksen alta ja kannettiin se kellarin häkkivarastoon talvelta suojaan. Viime talvenhan armas Helkama Kaunottareni 30v. oli visusti auratun lumikinoksen alla koko talven ja keväällä siinä sitten olikin rapakaari mutkalla sun muuta. Jospa se tällä kertaa ehti välttyä pahimmilta vaurioilta.


Phuhhui, olen ollu niin vimmatun turhautunu koko päivän. Nousin väärällä jalalla tai jotain. Huomenissa alkaisikin koulu ja sepäs kovasti lohduttaa. Naapurinkin I want it all -kitaroinnit&laulut kaikuvat meikän kämppään asti, ei vain satu olemaan minun päivä. Jälleen eräs tiistai, joka onkin meikäläisen maanantai. No, sattuuhan näitä. Vastapainoksi tuli haaveiltua tulevaisuuden kodin ensimmäiseksi yhteiseksi hankinnaksi nyrkkeilysäkkiä :D

1 kommentti: