lauantai 27. elokuuta 2011

JKL

Jyväskylä nähty. Niin myös Ruma jälleen kreisibailaten sekä se eräs Lounge-peliluola. Ne reilu kymmenkunta nörttipoikaa tuijottivat aivan ihmeissään kun meitä tuli sinne äänekäs humalainen läjä vosuja, niin sekä mikkonen.
En pärjännyt Mario cartingissa, vai mikä se lienikään, samalla piti myös laulaa mukana kun viereisessä seurueessa Guitar heroesilla soitettiin.. hittolainen, ehä mie ees enää muista sitä biisiä.

Tuppaantulijaisten kuvasaldo oli melko mainio. Ehkä saan joskus nääpättyä itelleniki matskua poikkiksen ja illan emännöitsijän kameroista. Parhaimpiin hetkiin lukeutui mm. "minä otan tämän jallukolan nyt tästä", kun armas ystäväni Tolustinen tarttui sohvanjalkaan etsiessään juomaansa. Tai kun haistoin selvästi Hannu ja Kerttu -piparipikkuleivät. Yöllä hampurilainen kokolihapihvillä ja aurajuustolla oli ehkä maailman parasta. Sellainen piti vetää naamariin päivälläkin. Paluumatkalla takapenkillä kuorsattiin Mikkosen kanssa kylki kyljessä, Tolustinen huudatti Rockia.

Kuha tästä ryhistäytys ni vois vaikka nopsaa suihkutella. Luvassa leffan vuokrausta, teen mozzarellaleipäsiä leffaevääksi ja ehkä tuossa alakerrassanikin voisi pyörähtää pitkästä aikaa.
Riehakasta viikonloppua pallokorvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti