torstai 11. elokuuta 2011

taivaasta valluu päivät

Minne kesä katosi?
Tuntuu kuin ihan tuossa, korkeintaan kaks viikkoa sitte, olisin vasta alottanu kesätyöt. Stressannu ja ollu ylikierroksilla. Iskeny silmäni johonkuhun. Kokenu ikäkriisiä. Pyöräilly henkihieverissä ja jahkaillu iltakaudet koneen ääressä. Niin ne päivät vain meni, putoilivat kalenterista ja jättivät jälkiä muistilokeroihin. Aika juoksee, kun seura on niin hyvää, että haluttaisi vain pysähtyä ja jäädä makaamaan joko siihen tyhjään risteykseen tai sängylle kuin ne kaksi leijonaa raukeina. Siitä nyt on biisejä kirjoiteltu ihan liikaakin.

Olin toisissa häissä tälle kesälle ja ensi vuodelle jo varailin kalenteriini tilaa seuraaville. Tällä kertaa en napannut kimppua. Sain kylläkin velvollisuuden viedä hääparin pulkkamäkeen ensi helmikuussa. Olin boolinmaistaja ja annoin neuvoa kosimisen suhteen - siis mie, varsinainen ihmissuhde-ekspertti.

Kamera on pysynyt suht visusti laatikossa piilossa viime päivät. Uuden ostaminen rupeaisi jo vähän himottamaan, mutta aikaansaamattomuuteni ei salli moista. No, mie keskityn katselemaan maailmaa omilla silmillä. Kämpille ilmestyi suurempi ja selkeämpi kello, koska entisestä en erottanut aikaa sängyllä maatessani. Tuli pikkasen kriisiä tuostakin. Lisäksi porukoiden visiitillä sain uuden tv-tason ja yksinkertaisesti täydellisen kenkäkaapin eteiseeni. Isä tietenki kuopuksensa tuntien osasi ilahduttaa parhaiten: tuliaisina koto-Muoniosta sain isän kalastamaa lohta, kuivaa lihaa sekä lihakimpaleen käristyslihaksi <3 Voi itkujen kevät ja hilloleipä! Toivat myös armaan läppärini takaisin, mikä korjattiin konjakkipullopalkalla. Kelpaa taas istua koneellakin. Voi minua.

Eilen kirjoitin kellokorttiin töissä LOPETTANUT! ja huomenna pärähtää Jurassic Rock käyntiin. Viikonloppu siis festarialueella enemmän tai vähemmän pyörimistä, sunnuntaina työporukan päättäjäispippalot ja maanantaina olisi aikomus yhden kanssa lähteä asuntoautolla valumaan pohjoista kohti. Siitä tulee huippua, ihan varmasti. Kuten tuntuu, että kesäkin on vetänyt vertoja kaikille edellisille. Nythän on jo syksy ja allekirjoittanut aloitti villasukkien käyttämisen öisin samantein ku elokuuksi vaihtui.

sitten kuvapaloja, joista voisi tulla mieleen tämä kesä.
häitä.
takkuja.
uimareissut.
toissapäivä.
that's it.
himym ja kaiffarit ja pubi-istumiset.
töitä.
kortinpeluuta kulmapöydissä.
öisiä kärrynpyöriä.
tuleekohan säälittävä syksy vai erinomaisen hyvä?

4 kommenttia:

  1. Mikäs minun vanhassa kamerassa on vikana? Voit myyä sen takas mulle, jos ostat uuvven joskus, ku nyt tarvisin sitä ite :D

    VastaaPoista
  2. Ei tule säälittävää!

    PS. Tää kelpais jos ois kivempi mekkko http://www.youtube.com/watch?v=7F9WZgTgB9E&feature=share
    PPS. Kohta kynäostoksille <3

    VastaaPoista
  3. Pete, kamerasi on oiva, myyn sen takas sulle jos ostan uuen ite :D

    VastaaPoista
  4. Tietenkin tulee aivan mainio syksy!

    VastaaPoista