lauantai 9. helmikuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Hola!

Reissussa kuunvaihteessa oli ihanaa. Näin pitkästä aikaa hyviä ystäviä niin Tampereella kuin Loimaallakin. Voitin vuosittaisen monopoly-matsin, vaikka kaksi iltaa kestävän pelimme alkupuoliskon päättyessä puolet tonteistani oli kiinnitettyinä. Loimaalla seura oli ihanaa ja ruoka hyvää, kuten aina ennenkin.

Mie en tällä hetkellä muista mikä tämä on! Tiiättehän te, se suklaakakku-asia. Loimaa-emäntämme teki sitä ja se oli oikein mainion makoisaa!
Palanen Marian ihanaa kotia Loimaalla


Ikävä puoli reissussa oli että tulin kipeäksi joten viime päivinä en ole paljoa tehnyt. Aina kun olen uskaltautunut siivoamaan tai käymään kaupassa niin kuume on kiivennyt takaisin. Tein pari päivää sitten elämäni ensimmäistä kertaa kaalilaatikkoa ja kuumeista oloa uhmaten vieläpä suurperheen annoksen, vaikka tiedän hyvin ettei taloutemme miespuolinen henkilö siihen koske. Ei huolta, mie olen aina pitäny ruuasta suurina määrinä. Eli toisin sanoen vetasin tänään lounaaksi huiviini viimeisen annoksen kaalilaatikkoa (ja pakko myöntää että teen huomenna sitä uuden satsin, kun kerran kaalta jäi ylite).

Mutta niin, päivät kuluu nyt lähinnä sohvalla viltin alla makoillen. Mikkonen lähti viikonlopuksi Mikkeliin ja mie jäin ensimmäistä kertaa itekseen tänne uuteen kotiin. Olihan se viime yö hieman jännittävä ja ihan pakko oli laittaa turvaketju-asia ovessa kiinni, vaikka tässä talossa äänet lähinnä aiheutuu mm. siitä kun naapurin vanha setä käy joka yö kello yhden aikaan vessassa.



Tällä hetkellä haaveilen kukkamultien vaihtamisesta, joogassa kehittymisestä, nuotion sytyttämisestä ja tikkumakkarasta sinapilla. Verimakkara puolukkahillollakin olisi aika jees.


Oiva-pannu tarjoilee nuhanenälleni teetä. Ja minusta tuntuu että jokaisella about meikän ikäisellä on joskus ollu noita naamamukeja/-kulhoja.

1 kommentti:

  1. Se on mutakakkua :D Aika ällö nimi se tosin! Mieluummin kutsun sitä "ranskalaiseksi suklaakakuksi", jota se ainaki jonku ohjeen perustheella on ;)

    Voi että, oli niin ihanaa, ku olitta täällä! <3

    VastaaPoista