maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kevätpäivät

Aurinko lämmittää jo niin, että mm. toissapäivänä meidän parvekkeen mittari näytti puolen päivän aikaan +16 astetta. Lämmintähän siinä olikin istua ja nauttia aamukahvia. Fiilistelen koko ajan mielessäni millä tavalla tuota sisustaisin, en vain vielä ole saanut paljoa aikaseksi.

Töissä on ollut niin kiire (tullut ylimääräsiä työvuoroja sairastapausten vuoksi) etten ole ehtinyt tehdä paljoa mitään. Nyt olikin ihanaa kun oli vapaa viikonloppu niin pystyttiin Mikkosen kans viettämään yhteistä aikaa ilman että toinen on väsynyt koulu- tai työpäivästä. Käytiin kirpparilla, metsästettiin parveketuoleihin pehmusteita, siivottiin koti ja eilen käytiin pilkilläkin. Valitettavasti saalis jäi niin pieneksi että jätettiin takaisin kasvamaan. Suunniteltiin uusintaa ensi sunnuntaiksi, jos keli sallii. Toivotaan kalaonnea sinne.

Tänään on vielä vapis ja pitää tuosta iltapäivästä taas kirjoitella opparia. Alle kaks viikkoa palautukseen! Onneks olen kirjotellu nyt ihan ok ahkerasti. Parina iltana pitkän työpäivänkin jälkeen energiajuoman voimin. Mikkonen tosin totesi, että vastaisuudessa jättää illala mulle edit ostamatta, pulputin kuulemma kirjoitustyön jälkeen turhan paljon kaikkea mitä mieleen juolahti :D

Kohta tiet on tarpeeksi sulat ja uskallan pistää juoksukengät jalkaan ja lähteä testaileen mitä polvet ja kunto kestää. Positiivinen yllätys oli se, että tuo miespuolinenkin jotenkin siitä innostui. Hyvä vaan, löytyy ainaki sitte toisesta se perseellepotkija. Mulla on vähä sellane kutina, että sitä tullaan vielä tarvitsemaan!

Viimeiseksi vielä yks asia, minkä edistymisestä olen viime päivinä ollu tosi ylpeä: Crow pose.

ja ei, en muokannut noita auringonsäteitä kuvaan. Meiän kämppään paistaa aina näin aamupäivästä tuo arska kivasti.

6 kommenttia:

  1. VAU! Miljoona huutomerkkiä tähän!

    Kohta istuskellaan siellä partsilla juomassa aamukahvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3!! (APUA minun häätyy pistää se kuntoon ja nätiksi ennenku tuutte! Time to find a pöytäliina!)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Pikkusenko nauroin tuolle energiajuoman aiheuttamalle pulputukselle, voin niin kuvitella :-D Onnea opparin edistymisestä, mullaki alkaa kohta olla valmista toivottavasti..

    t. P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo sullaki saattaa olla kokemusta tilanteesta ku mulle iskee puheripuli :D
      Ja kiitos! Kyllä me voidaan kesällä kilistellä valmistumisen kunniaksi!

      Poista
  4. morjenteeees haasteita pukkas niin tietenkin haastan sut sitten khihihiii! http://mimiviolet.blogspot.fi/2013/04/haasteita-elamaan-niitahan-ma-etsin.html

    VastaaPoista