maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pari missiota

Rehellisesti sanottuna, mie olen viimeiset neljä kuukautta ainoastaan himmaillut. Välttämisorientaatio on ollut huipussaan ja olen "kirjoittanut opparia". Eli kirjoitustyötä on tapahtunut ehkä kappaleen verran kahden viikon välein. Välttämisen tuloksena olen sitten mm. aloittanut joogaamisen (mistä on kai ollutkin jo puhe) ja päättänyt syventyä bonchin kasvattamisen ihmeelliseen maailmaan.

Kävin viikko sitten viemässä avoimia työhakemuksia eri paikkoihin, koska eihän tästä rytmittömästä elämästä tule mitään muuta kuin mökkihöperöksi. Jo seuraavana päivänä puhelin soi ja sain kutsun työhaastatteluun. Onni oli, että satuin kyseisessä paikassa vetämään hihasta juuri oikeaa henkilöä. Hän kun on osallisena valitsemassa uusia työntekijöitä. Perjantaina tunti työhaastattelun jälkeen puhelin soi jälleen ja kuulin että töissä saa ruveta käymään. Siitä päässäänkin missio nro ykköseen:

1. Tee oppari loppuun
Tämä on nyt tosi homma. Himmailu päättyköön ja kirjotustyö jatkukoon. Nyt kun työtkin alkaa, en todellakaan keksi niistä uutta tekosyytä vältellä kirjoittamista, enkä todellakaan siirrä valmistumista enää yhtään kuukautta. Yritän pitää mielessä sen, kuinka täydellisen kevyeltä olo voikaan tuntua kun se oppari on esitelty ja kypsäri tehty.
Mitä olen tehnyt asian eteen: otin kaikki lähdekirjallisuutena käyttämäni kirjat mukaan Muonioon lomalle (koetan kirjoittaa mahdollisimman paljon tämän viikon aikana, ehkä jopa loppuun, jos oikein optimistisia ollaan!). Lisäksi kielsin Mikkoa asentamasta erästä nimeltämainitsematonta peliä uudelle pöytäkoneellemme. Pelaamiselle löytyy seuraavan kerran aikaa vasta sitten kun oppari on moodlen palautuskansiossa.

2. Opi päälläseisonnan salat
Löysin pinterestistä ohjeet siihen, kuinka joogaliikkeiden avulla voi kehittää kehon lihaksia ja valmistautua päälläseisontaan. Aion ehdottomasti opetella ja alkaa harrastamaan tätä. Olen hurahtanut.
Kuva: Fitsugar
3. Opi käsilläseisonta-tasapainoilu-asian salat
Tähänkin löysin ohjeet pinterestin avulla. Sama homma. Joogaliikkeiden kautta. Mihin hullu rupeaa, siihen se repeää.
Kuva: Fitsugar
Nyt minun pitää jatkaa kirjoittamista oikealla alustalla, tarkoitan siis wordissa. Lohdutan itseäni sillä tiedolla, että tämä kouluhommien välttely on geeneissä.

5 kommenttia:

  1. Hyvä sie, mulla kanssa kuukauden loppurutistus opparin kanssa!! Kyl me vielä ens kuussa esitellään jo opparia Mikkelissä!!!! :)

    VastaaPoista
  2. Miksi ihmeen hipiksi oot ruvennu? Joogaohjeita ja muuta boheemihöpötystä vaan jakelet täällä ja pinterestissä. Kohta varmaan jätät lihan pois ruokavaliosta ja alat dyykata, hahaha :D Joo ei vaineskaan. Hyvästähä se vaan on, itelläki pitäs löytää liikuntaharrastukseen intoa, että jaksaa töissä hillua sitte toukokuussa.

    Opparin kirjoitusmotivaatio on hukassa täälläkin, tosin hulluuksissani varasin lopetusseminaariajan jo tän kuun lopulle, tarkoittaen että kielenhuoltoon se pitäs olla luettavaksi viikolla 12 D: Nytki ku pitäs kirjottaa, nii jostain syystä aukasin blogilistan..

    t. Pete

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei minusta voi ikinä ainakaan kasvissyöjää tulla. Pihvi on vaan niin helkkarin hyvää :D Mutta nii, en tiiä. Mie luulen että näihin juttuihin vaikuttaa ainaki suuresti se, että olen viimeisen vuoden ollu äärimmäisen stressaantunu ja viime kuukausina törkeän rahaton. Joogaan innostuin kun siinä tehdään liikkeet rauhassa hengittäen, eikä lähetä vaan kilometrien perässä juoksulenkille. Ja mulle tulee siitä tosi hyvä ja rauhallinen olo, helpottaa ressiä kummasti.

      Taas kaikki pinterestin ja täällä höpötetyt boheemijutut.. no, varmaan se rahattomuus. Koetan ettiä kaikkia fiksuja keinoja säästää rahaa. Emt. En ole vain viime aikoina ollut tyytyväinen olooni ja olen yrittäny sitten parantaa sitä ja jotenkin palata maanläheisiin hommiin. :)

      Nii ja tuoho toiseen kommenttiis: siis pääsin keskustan s-markettiin töihin. En oo viittiny mitään huudella ku eka työpäiväki on vasta viikon päästä ja febeki on alkanu ottaan meikää jotenki suuresti päähän :D Mutta parasta oli, kun tänään sain ilmottaa Visulahteen, kun kyselivät tuunko töihin, että ei kiitos kun mulla on jo kesän kuviot selvillä :D

      Poista
  3. Nii ja mihin pääsit töihin? Mite et oo naamakirjassa asiasta kuuluttanu? :D

    VastaaPoista
  4. En mää siis tarkottanu, että ne bohohippi-, luonnonmukasuus- ja joogajutut on mitenkään pahasta, päinvastoin :) Joo, nyt kun miettii, nii ootki kyllä päivitelly tuone nassukirjaan paljo vähempi mitä joskus aiemmin. Mutta hyvä juttu, että sait töitä!

    VastaaPoista