maanantai 3. tammikuuta 2011

Dances with wolves

Vietin joulua kaksi viikkoa kotoperälä pohjoisessa. Sinä aikana ehti riidellä, kuulla vauvauutisia, ajaa yksin pimeitä talviteitä yhden illan aikana yht. 120km, syödä erinomaista thairuokaa, kerätä mustelmia, heittää ihmisiä hankeen ja tulla itse heitetyksi, tuntea suurta mielenrauhaa ja havahtua oppimaan itestään lisää.

Aukaisin aattona kolme pakettia ja yksi odottelee vielä postissa, että haen sen.
Meidän kuusen alta kuitenkin paljastui:

Grey's Anatomy 6. kausi. Passaa hyvin tuon rivin jatkoksi, eikö?


Jätkät rupes kettuilemaan mulle kummasti tuosta Greystä. Sattuupahan hyllystäni noiden boksien lisäksi löytymään Grey's Anatomy Original Soundtrack (eli tämä:Various Artists – Grey's Anatomy Original Soundtrack ), siis 3 levyä kyseisen sarjan taustamusiikkia. Meninpä vielä tuossa lomalla löytämään vanhojen lehtieni seasta Grey's Anatomy -lehden (no voi kyllä!), jonka ystäväni toi Brightonin tuliaisina muutama vuosi sitten. Jätkien sanoma alko olemaan sitä luokkaa, että hommaa mies ja lopeta sen sarjan kattominen.
Punaset huopikkaat! Tajuttoman lämpimät ja tuo mulle melkosen tonttu-fiiliksen.

 Noiden kahen lahjan lisäks sain vielä tallentavan digiboksin. Pukki oli vissiin pohtinu, että mulla jää kaikki hyvät sarjat ja leffat katsomatta, koska muutin lempibaarini yläkertaan asumaan ja vietän nyt luonnollisesti entistä enemmän aikaa alakerrassani.

Joulu oli mahtava. Kelit helli, ruoka oli hyvää ja muutenkin iso ruokahaluni meni äärettömyyksiin kaiken sen yltäkylläisyyden keskellä. Niin ja kaikki ne kaverit. Tapaninpäivänä lempityttöjen kanssa syömässä ja illanviettoa isommalla porukalla, 30. päivä ajelin Leville katsomaan kauniiden naisten mökkeilyä (ja eksyin suostuteltuna lainapaidassa Kymppilinjan keikalle väistelemään lentäviä juomia - Se tuntui väärältä, äärimmäisen huvittavalta ja selväpäinen baariseikkailu oli lopulta oikein viihdyttävää jopa sitä kello neljän narikkatungoksessa litistymistä myöten!). Uusi vuosi vietettiin perinteisesti kaveripoikien kanssa (+pari tyttöystävää) mökillä.

tunnelmavalaistusta möksällä uv:na

29.12. takapihaltamme lähti hennot kelkan jäljet pellolle.

Sain myös eräältä ystävältä lahjaksi Hello Kitty -shower&bath gel-asian :D
Säikähdin vähän huomatessani, miten ihanaan - ennen niin valko-harmaaseen - vessaani on ilmestynyt tajuamattani vaaleanpunaisia ja pinkkejä asioita!

Koti oli ihana, mutta yllätyin iloisesti kun aamukuudelta heräämisen ja 12h matkustamisen jälkeen kämpille saavuttuani olinkin kovin tyytyväinen ja onnellinen. Pitkällä junamatkalla lukemisena toimi vuonna 1991 Juvalla painettu Tove Janssonin Muumipappa ja meri. Muumikirjat aiheuttavat kylmiä väreitä mietteillään.

1 kommentti: