lauantai 12. maaliskuuta 2011

Samson came to my bed, told me that my hair was red.

Regina Spektor – Samson saa mulle kyyneleet silmiin samantien kun Regina vetää ensimmäisen kerran I loved you first, I loved you first
Mieli on taas täynnä kaiken maailman ihmissuhteita ja kiemuroita. En tajua miten takerrun niihin aina ja annan niiden levitä liaaninomaisten kasvien tavoin päästä ja rintalastan alta vatsaani asti. Kun ainoastaan kädet ja jalat ovat sitten toimintakunnossa, koen parhaaksi helpotustieksi käydä kävelemässä päämäärättömästi musiikit korvilla. Tällä hetkellä suuri häiriötekijä on se, että minun kuulokkeet elää ihan viimisiä päiviään. Sen verran mitä ne ees suostuu välittämään soittimelta korviini, tulee yleensä vain oikeaan korvaan. Hyvällä lykyllä pätkittäin vasempaan.

Mutta never mind turhanpäiväsistä avautumisistani. Pitäisi jättää ne yksityisempiin teksteihin.

Lupauduin jälleen viettämään kesäni lähes +50 asteisessa keittiössä kiireen keskellä. Kolmatta kesää, vaikka jo ekan jälkeen vannoin että oli viimeinen. Kuitenkin tänään kun pomo soitti ja kysyi mielipidettäni henkilöstöpäätöksistä, tuli taas tyytyväinen olo. Mulla on joku sairas fiksaationtapainen tuohon hommaan. Ja mitäs tuosta, multa onnistuu kaljan kaato perheenisille pilke silmäkulmassa ja pitkät päivät ja idiootti vielä nautin päivittäisistä pyöräilymatkoista. Minä olen hyvä asiakaspalvelija. Nyt on kesän vuokrarahat turvattu ja syksyksikin pitäisi jäädä vähän tuhlattavaa.

Tänään otin veripullon pakastimesta sulamaan (naudan verta, hätäpäät!) ja huomenna teen verilättyjä. Voi ilo ja oikeus!

psst. niijuu! Mie kävin ystäväni Tolun kanssa kattomassa Black Swanin. Raavin kutisevia käsiäni koko illan, tuntui, että höyheniä pukkaa. Suosittelen siis! Alla vielä traileri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti