perjantai 25. maaliskuuta 2011

tulkoon kesä rietas ja kivuton

Elän kiireissä ja kaikki, mitä tulee kirjoitettua ulos, tulee niin henkilökohtaisena että olen hyödyntänyt muita väyliä (Eli feben statuspäivityksiä, fiksu tyttö).
Työn alla on koulussa kertyneet rästitehtävät, proseminaari ja koetan oppia taas hallitsemaan elämääni ja aikatauluttamaan töitäni paremmin. Kuitenkin rahat on loppu, kurssit odottavat tehtävien palautusta, tulevaisuus näyttää yhtä epäselvältä kuin maisema Lontoon hernerokkasumussa - josta minulla ei tietenkään todellisuudessa ole mitään käsitystä. Never been in London.

Olen viettänyt iltojani katsellen netistä Greyn Anatomian jaksoja ja kutoen jälleen uutta muotikauluria. Rakastan puisten puikkojen kalahtelua. Rakastan myös sitä, että kelit ovat lauhtuneet niin paljon, että sain ottaa taas Ichin nahkatakkini käyttöön. Olen myös iloinen Vagabondin Sonia-tennareista, jotka sain naurettavalla alennuksella Clickistä.
kuva: Vagabond

59€ tennarit, Jules maksaa 35€. Ei huono kauppa lainkaan. Kiitti Sipe!

Lisäks tilailin siskon kanssa Crazy Factorylta koruja. Ite tilasin puisia korviksia, nekin kun ovat siellä nettikaupassa ihan naurettavan halpoja.
Ainoa ongelma meikäläisellä on siinä ku noissa on melko paksut tikut ajatellen, että olen käyttänyt vain peruskorviksia lähinnä. Nyt sitte pitää vähän venyttää korvareikiä, että säästyis verenvuodatuksilta ja kipeiltä korvilta (vähän jo kerkesin tuotakin harrastaa kun oli pakko saada uudet korvikset korviin! Tykkäsin kyllä myös noista feikki-lävärikoruista. Erityisesti noista puisista, hiukan "tribaalimaisista".

Näissä feikeissä on Ganeshan kuvat

Tuossa vielä kuva havainnollistaakseni kutomaani huivikauluri asiaa med Ichin nahkarotsi. Tykkään nimittäin. Mutta en aio alkaa harrastamaan mitään
"päivän asu" -kuvia, ei hyvä päivä. Ei yhtään mitään muuta asiaa. Nyt menen taas kissavahdiksi ja odottelen, että olis jo 2.4. ja Samuli Putron keikka tuossa tien toisella puolella. Pitäisi myös lukea se juttu hänestä, mikä näkyi olevan uudessa Imagessa. Pysähdyin aamukahvillani sivulle 15, koska siinä oli Hugo Bossin Boss Orange -tuoksun mainos ja kampanjan kasvona toimiva Orlando Blo... eikun siis sen mallin tatuointi kädessä oli mielenkiintoinen!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kaikkea täällä! Ennen kaikkea tää tyttö <3

    VastaaPoista
  2. oaaah, ihanaa etten oo ainut! tollanen bossin mainos on täällä esim. bay streetin ostoskeskuksessa seinän kokosena. pisti ns. silmään :>

    VastaaPoista
  3. Kiitti Mims! <3
    Ja toine Mira heei, miksei Mikkelissä oo seinän kokosia bossin mainoksia? :D tähän meikän talonki seinään mahtuis hyvin.

    VastaaPoista