keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Älä sammu aurinko

Ihanilla keleillä on meitä hellitty ja mie alan lopultaki tajuamaan, ettei tarvi laittaa takkia ja pitkiä housuja (vaikka ikkunasta kyyläillessä jalankulkijat on shortseissa ja pikkutopeissa). Iho ei onneks kereny vielä palaa tänään ku käytiin Gastropub Einossa brunssilla parin kaverin kanssa. Terassilla oli ihana syyä ja olin oikein tyytyväinen kana-ceasar-salaattiini. Jälkkäriksi jätskikojusta mansikka-vadelmasorbettipallo ja oi että kun oli onnellista.
Ja sitte kaks kuvaa eräästä kalpeanaamasta.

"hei äiti, pesin peilin"

pisamaviljelmä.
 Huomenna roadtrip till Tampere. Luvassa perinteeksi muodostuva, jokakeväinen monopolymatsi ystäväni Johannan kanssa. Häviäjän surkeasta naamasta otetaan kuva ja laitetaan Facebookiin samalla kun voittaja esittää voitontanssiaan (hävisin viime vuonna ja olen jo harjoitellu tanssiaskeleet ja muuvit kuntoon!) Perjantaina kaupungilla tsombailua ja lauantaina erään ihanan neidin POLTTARIT!

3 kommenttia:

  1. Hei minkä hintanen oli se salaatti? Vois käydä itekin tarkastamassa sen Einon.

    VastaaPoista
  2. no hittolainen ko mie en muista! :D jotaki ja 90c! Oisko ollu, että tavallinen caesar oli 8e ja pariloidulla kanalla 12,90. Kuulin sillon vappupiknikillä haukkuja siitä, mutta minusta oli tosi hyvä, vaikka ois tietenki voinu olla pari euroa edullisempi.

    VastaaPoista
  3. Jaaha. Pitää kattoa, jos sitä sinne joskus ennättäis :)

    VastaaPoista