tiistai 24. toukokuuta 2011

Aika kuluu, tyttö kulkee.

Hokasin, että kirjoitus on vaiennut ja tiän Lj-historiastani, että mitä pitempään on kirjottamatta, sitä vaikeampi on sitte ottaa ja kirjoittaa. Jotenki kaikki rupeaa tuntumaan liian mitättömältä, vaikka minun mielestä parasta on just se, kun voi kirjottaa mistä vaan ottamatta paineita siitä onko tämä nyt jotenki merkittävää tai kiinnostavaa vai ei. Tietenki ihanteellisinta olis jos osais minkä tahansa jutun kertoa mielekkäästi.

Mie kävin tosihaan Tamperskeleellä toissaviikonloppuna. Roadtrip sujui hienosti fiilistellen, voitin illalla perinteisen monopoly-matsin ja löysin itsestäni lätkäfanin. Se saatto kuitenki johtua siitä että majoittumispaikkani oli sentään Timo Jutilan naapurissa.
4 tuntia Monopolya ja tässä häviäjä! Lohdutukseksi lähimä seuraavana päivänä terapiashoppailemaan!

Päivä keskustan kaupoissa johti siihen, että omistan taas paljon lisää vinkeitä korviksia, uuden laukun, pari toppia, mekon jne. ja piti iloisten lapsuusmuistojen vuoksi käydä Arnoldsilta donitsikahvit ja ne donitsithan oliki aika hirveitä. No, onneks ei tartte vastasuuesa syä.
Saman vklpn lauantaina siirryin aamusta Hatanpäähän, sillä Mims vietti polttareitaan, joiden ohjelma löytyykin tuosta linkin takaa Mimsin itsensä bloggaamana. Upea päivä huipentui lopulta siihen, että vedettiin todellakin luovin tanssiliikkein Ruman tanssilattialla MGMT:n Kidsin tahdissa.(btw. Soneran tarjoama 2kk mittainen ilmainen spotify premiumini umpeutuu reilu viikon päästä, pihiyteni johdosta seuraus = panique-ultimus-maximus!)

Treelta kotiuduttani takas Mikkeliin kävin Päämajassa parin luokkakaverin kanssa katsomassa MM-finaalipelin ja minusta yltyi ihan mieletön karjuja loppujen lopuksi :D ja hyppijä. Ja kaikkien vastaantupsahtavien mieshenkilöiden halailija, koska maailmanmestaruus - mikä ihana tekosyy!

MM-kisojen jälkeiset maanantai ja tiistai menivät jonkinlaisessa jumituksessa, kunnes tutkin junayhteydet ja nappasin seuraavan junan pohjoiseen. Aamulla klo 8.30 istahdin Rovaniemen Asemaravintolan pöytään kahden tunnin mittaiselle aamukahville. 21h matkustuksen jälkeen löysin itseni kotiperältä.
Lähteissä ihailin tihkusateessa Mikkelin asemalaiturilla matkalaukkuni päällä istuskellen, kuinka puissa oli jo lehti. Seuraavana päivänä saapuessani Muonioon, täälä sato lunta.  Eli terkkuja täältä Suomi-neidon kainalosta vaan!

2 kommenttia:

  1. Arnoldsin donitsit pahoja?! EN USKO!

    VastaaPoista
  2. No oli ne aika ällöjä. Jotenki ihan tirsusi se rasva niin ettei huulirasvaa kyllä enää tarvinnut ja oli sellainen.. Noh, pettymys. Ja oli huono kahvikin :<

    VastaaPoista