keskiviikko 25. toukokuuta 2011

on herralla punaparta kun untani nään

Kävin pitkästä aikaa selailemassa Kalastajan vaimoa ja sehän on ihan sitä itsensä kiusaamista se. Päähän on pinttynyt jostain lukion lopuilta unelma Norjasta, punapartaisesta kalastajamiehestä ja pisamaisesta itsestään täynnä onnea. Ja mulla olis ne "kalastajankettutyttövaimohousut", joita olen mettästäny siitä asti ko yläasteen jälkeen luovuin pieneks menneistä, maastonvihreistä reisitaskuhousuistani.
hoh, tämän verran löytyi kuvamatskua housuista. Jules Euroopan matkalla 8. luokalla. Ai itku kun muuten rakastin tuota H&M:n paitaakin. Olikohan Rocky-mallistosta?


No, asiasta kukkaruukkuun ja palatakseni lähtöruutuun: toki tuolla Kalastajan vaimossa mainittiin Kaffe ja toki mie eksyin sinne sivulle itkemään parin paidan ja aika ihanien housujen perään.
Kuvat: Kaffe
Kaffe Taylor Pants 51140

Viime lokakuussa Berliinin opintomatkalla sovitin eräässä liikkeessä tuon kaltaisia housuja. Muistan kuinka kangas tuntui ihanalta ja hengarissa housut näyttivät täydellisiltä. Vaan pueppa tuollaiset tällaisen persjalkaisen päälle, eihän ne istuneet sitten huonostikaan.

2 kommenttia:

  1. En ois kyllä tunnistanu sinuu tuosta kuvasta! Ohhoh. Sitten kun oot kalastajan vaimo niin tuun usein kylään!

    VastaaPoista
  2. Höhö, mulla eniten naurattaa tuossa tuo kettutyttö-lookkiin yhdistetty huulikiilto, mikä näkyy tänne asti :D

    Muttajoo. Tuus vaan ni sitte tarjoan sulle turskaa! :D

    VastaaPoista